Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:
vastnummeropmobiel

Vad är ett gratisnummer?

Publicerad i Telefonnummer för kundtjänst

Ett gratisnummer är ett servicenummer som alltid är gratis för den som ringer. Det är ägaren av servicenumret som betalar kostnaderna.
Varför välja ett gratisnummer?

Ett gratis servicenummer är ett kundvänligt, nationellt telefonnummer som ger din verksamhet ett professionellt utseende och utstrålar en bild av en organisation som investerar i sin kundkontakt.

Ett gratisnummer används av små och stora företag för många olika ändamål, från kundtjänst till information och försäljning.
Hur fungerar det?

Ett servicenummer är ett virtuellt nummer som vidarebefordras till ett eller flera vanliga telefonnummer. Dessa nummer kallas också ring-till-nummer. Som ägare av servicenumret kan du själv välja dessa ring-till-nummer och de kan ändras när som helst.

De som ringer till ett gratisnummer vidarebefordras till ett valfritt nummer med hjälp av vårt interaktiva röstsvarssystem (IVR). Ring-till-nummeret kan vara ditt vanliga hemnummer eller ditt kontorsnummer, men även din mobiltelefon. Telefonbolagen kan ta ut extra avgifter för omdirigering till ett mobilnummer.

I vissa länder tar telefonbolagen också ut extra kostnader när någon ringer ett gratisnummer från en mobiltelefon. CallFactory erbjuder därför nummerägare möjlighet att blockera samtal från mobilnummer.

Du kan läsa mer om detta på sidan Hur fungerar det?
Gratis extrafunktioner

Med ditt servicenummer kan du få samma extrafunktioner som finns tillgängliga för premiumnummer, till exempel viskningston, statistik i realtid, Voice2email, virtuell receptionist eller annan flexibel samtalsdirigering, till exempel en telefonkarusell. Alla dessa extrafunktioner ingår i din CallFactory-prenumeration.

Varför CallFactory?

CallFactory är Europas specialist på nationella gratis- och premiumnummer. I över femton år har vi varit det enda telefonbolaget i Nederländerna som uteslutande har inriktat sig på att utfärda och aktivera gratis- och premiumnummer, under varumärket Belfabriek. Med tusentals nöjda kunder erbjuder vi nu samma tjänst till företag utanför Nederländerna.

Med vårt abonnemang får du alla möjliga inkluderade funktioner och en tydlig och organiserad översikt över alla kostnader. Kort sagt: en prenumeration utan hinder.
Registrera ditt gratisnummer idag

Gratis telefonnummer tillhandahålls enligt principen "först till kvarn". Så vänta inte för länge och registrera ditt eget gratisnummer redan idag!

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: