Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-881402
Internationellt:+3170-3111050

Vad är ett premiumnummer?

Publicerad i Premienivå

Ett premiumnummer är ett servicenummer som inte är gratis för den som ringer. Det är servicenummerägaren som bestämmer vilken taxa som ska debiteras den som ringer.

Maximala tullsatser varierar från land till land. Våra experter kan berätta exakt vilka tullar som är möjliga i det land eller de länder du är intresserad av.

Som ägare av ett premiumnummer kan du göra vinst på telefonsamtalen.
Varför registrera ett överskottsnummer?

För företag och organisationer är ett premiumnummer ett kundvänligt, nationellt servicenummer som ger din verksamhet en nationell prägel. Dessutom ger användningen av ett premiumnummer en bild av en pålitlig och professionell organisation.

Ett överskottsnummer används av stora och små företag för olika ändamål, från kundtjänst till information och försäljning.

De som ringer vet att ett premiumnummer inte är gratis och om du tydligt meddelar samtalstaxan kommer de inte att tveka att ringa dig.
Hur fungerar det?

Ett premiumnummer är ett virtuellt nummer som vidarebefordras till ett eller flera vanliga telefonnummer. Dessa nummer kallas också ring-till-nummer och du kan välja dem själv. Ring-till-nummer kan ändras när som helst.

Personer som ringer till ett överprisnummer vidarekopplas till ett valfritt ring-till-nummer med hjälp av vårt interaktiva röstsvarssystem (IVR). Detta nummer kan vara din telefon hemma eller på kontoret, men även din mobiltelefon. Telekombolagen kan ta ut extra kostnader för vidarekoppling till mobiltelefoner. Detta skiljer sig från land till land och våra experter kan berätta vad som gäller i ditt land.
Extra funktioner

Vi erbjuder många extra funktioner med våra servicenummer: tänk på viskningston, statistik i realtid, Voice2email, virtuell receptionist eller andra flexibla alternativ för samtalsdirigering som vår telefonkarusell. Alla dessa extrafunktioner ingår i din CallFactory-prenumeration.

Varför välja CallFactory?

CallFactory är Europas specialist på nationella gratis- och premiumnummer. I över femton år har vi varit det enda telefonbolaget i Nederländerna som uteslutande har inriktat sig på att utfärda och aktivera gratis- och premiumnummer, under varumärket Belfabriek. Med tusentals nöjda kunder erbjuder vi nu samma tjänst till företag utanför Nederländerna.

Med vår prenumeration får du alla möjliga inkluderade funktioner och en tydlig och organiserad översikt över alla kostnader. Kort sagt: en prenumeration utan hinder.
Registrera ditt premiumnummer idag

Telefonnummerna till tjänsterna tillhandahålls enligt principen "först till kvarn". Så vänta inte för länge och registrera ditt eget premiumnummer redan idag!

Belfabriek Telefonanläggning

Det mest omfattande telefonsystemet finns tillgängligt. Från molnet. Fungerar med alla dina enheter: fast telefon, mobil, hem eller företag.

Skrivbordstelefon

En förkonfigurerad enhet för en plug 'n' play-upplevelse

Softphone

Ta emot och ringa företagssamtal på dina befintliga mobiltelefoner.

Webbgränssnitt

Hantera alla nummer och anslutningar online

Mobila appar

Ange att du är tillgänglig eller inte tillgänglig för att ta emot telefonsamtal.

Fast nummer på mobilen

Dina samtal direkt till din mobiltelefon

Prova gratis

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: