Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-881402
Internationellt:+3170-3111050

Vad kostar 010 telefonnummer?

Publicerad i Telefonnummer för kundtjänst

Vad kostar det att ringa ett 010-nummer som uppringare?

010-telefonnummer kan ringa upp till den fasta telefonnummertaxan, dvs. den lokala taxan.

Det finns alltså ingen skillnad i samtalsavgifter mellan ett 010-nummer och lokala fasta telefonnummer.

Vad kostar det för nummerinnehavaren?


Ett 010-nummer kostar 45 euro per månad hos Belfabriek. Samtalsavgifterna är inkluderade. En policy för rättvis användning gäller.

Vad menar vi med "rättvis användning"?

De flesta kunder som använder ett 010-nummer betalar inga samtalsavgifter. För att avgöra vad som är rättvis användning delar vi den totala inkommande samtalstrafiken som vi behandlar med antalet kunder. Detta månadsgenomsnitt är vår standard. Om du håller dig under detta genomsnitt är samtalstrafiken gratis. Även om du är en eller några månader äldre än du är, är det inget problem. Om det händer (mycket) oftare kommer vi att kontakta dig per telefon för att se vad som är rimligt.

Hur fungerar detta i praktiken?

Om du i genomsnitt hanterar upp till 20 samtal per dag ingår det. Det spelar ingen roll om du har samtal på ditt fasta nummer eller ditt mobilnummer. Så länge det är ett nederländskt telefonnummer. Organisationer som behandlar kundkontakter med 1-4 personer omfattas nästan alltid av principen om rättvis användning. Men se upp: om du väljer att annonsera i stor skala, till exempel i radio eller TV, kan samtalstrafiken öka avsevärt. I så fall ber vi dig att kontakta oss. Är du en stor organisation som ansöker om ett nummer och förväntar du dig mycket samtalstrafik? Rådgör också med oss. Tack!

Varför Belfabriek?

Sedan 1999 har Belfabriek varit det enda telefonbolaget i Europa som uteslutande fokuserar på registrering av nationella telefonnummer, t.ex. svenska 010-nummer. Vårt abonnemang innehåller alla möjliga funktioner och kostnaderna är tydliga och överskådliga. Det finns inga dolda kostnader och därmed inga överraskningar.

Extra funktioner ingår

När du registrerar ett 010-telefonnummer hos Belfabriek kan du använda dig av funktioner som ytterligare professionaliserar din företagstelefoni.

Tänk till exempel på den lagliga inspelningen av telefonsamtal. Med detta kan du registrera möten som görs via telefon. Å andra sidan kan du använda de inspelade samtalen i utbildningssyfte.

Dessutom är det möjligt att utan extra kostnad inrätta en samtalskö, t.ex. för att kunna använda den när det är upptaget. En valmeny kan hjälpa till att få de som ringer till rätt avdelning och personal så snabbt som möjligt.

En funktion som används allt oftare i samband med hemarbete är att överföra telefonnumret till en mobiltelefon. På så sätt kan du enkelt hantera ditt 010-telefonnummer via din mobila enhet. Via Belfabriek-appen kan du ändra din egen eller dina anställdas tillgänglighet. Du och dina anställda behöver inte längre vara bundna till kontoret för att ta emot affärssamtal. Detta kan göras var du än vill, från vilken enhet som helst: mobil, surfplatta, dator, mjuk telefon, hård telefon, VoIP-telefon.

Hantera ditt 010-telefonnummer utan bekymmer

Du kan använda alla dessa funktioner gratis och utan begränsningar. Hos andra leverantörer av 010-telefonnummer måste du ofta betala extra för detta. Och dessa kostnader är oklara. Det kan alltså hända att du i slutet av månaden ställs inför högre kostnader än du hade räknat med. Detta kommer aldrig att vara fallet med Belfabriek. Här kan du använda ditt 032-nummer med alla dess funktioner utan bekymmer.

Belfabriek Telefonanläggning

Det mest omfattande telefonsystemet finns tillgängligt. Från molnet. Fungerar med alla dina enheter: fast telefon, mobil, hem eller företag.

Skrivbordstelefon

En förkonfigurerad enhet för en plug 'n' play-upplevelse

Softphone

Ta emot och ringa företagssamtal på dina befintliga mobiltelefoner.

Webbgränssnitt

Hantera alla nummer och anslutningar online

Mobila appar

Ange att du är tillgänglig eller inte tillgänglig för att ta emot telefonsamtal.

Fast nummer på mobilen

Dina samtal direkt till din mobiltelefon

Prova gratis

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: