Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
ūüĆć +31 (0)85 400 5588:

Vad kostar 020 telefonnummer

Publicerad i Telefonnummer för kundtjänst

Vad kostar det att ringa ett 020-nummer som uppringare?

I de flesta fall är det gratis för den som ringer upp ett 020-nummer.

Undantag kan vara:


- Du ringer 020-numret från utlandet.
- Du ringer från en mobiltelefon.
I dessa fall kan det vara så att en taxa tas ut.
Men om du ringer ett 020-nummer från en fast telefon, från hemmet eller kontoret i ditt eget land, är ett 020-samtal alltid gratis. I de flesta europeiska länder är detta till och med lagstadgat.

Vem betalar kostnaderna för telefonsamtalet?

Det är operatören av 020-numret som står för kostnaderna.

Varför betalar företagen samtalsavgifterna för ett 020-nummer?


För organisationer där kundkontakten är mycket viktig för omsättningen är det ett logiskt val att erbjuda ett 020-nummer.

Fördelarna med ett 020-nummer för företag:

- Ger en positiv bild av företaget i fråga. 020-telefonnummer är kända som kundvänliga telefonnummer. Det visar att företaget är engagerat i kunderna och tar kundservice på allvar. Ledande yrkesorganisationer erbjuder ofta ett 020-telefonnummer.

- Ett företag som erbjuder ett 020-telefonnummer kommer att få fler samtal från potentiella kunder än ett företag som erbjuder ett annat telefonnummer.

Enligt forskning skulle antalet samtal öka med cirka 25 %.

- 020-telefonnummer är nationella telefonnummer. Det innebär att de kan ringa upp av uppringare från hela landet. Numret är inte kopplat till en specifik stad eller region. Så om företaget tillhandahåller produkter eller tjänster över hela landet är ett 020-nummer ett bättre val än ett lokalt telefonnummer.

Vad kostar det för nummerinnehavaren?

Ett eget 020-nummer kostar 45 euro per månad hos Belfabriken. Till detta kommer samtalsavgifterna. För våra 020-nummer ingår alla avancerade funktioner och verktyg. Tänk till exempel på en samtalskö och möjligheten att spela in samtal för service- och utbildningsändamål.

Varför Belfabriek?

Sedan 1999 har Belfabriek varit det enda telefonbolaget i Europa som enbart fokuserar på registrering av 020-nummer. Vårt abonnemang innehåller alla möjliga funktioner och kostnaderna är tydliga och överskådliga. Det finns inga dolda kostnader och därmed inga överraskningar.

Belfabriek föregår med gott exempel

Som förespråkare av 020-telefonnummer har vi valt ett 020-telefonnummer för vår egen kundtjänst.

Har du fortfarande frågor efter att ha läst den här artikeln? Då är du välkommen att kontakta vår kundtjänst kostnadsfritt och utan förpliktelser. De talar engelska, tyska, spanska och nederländska.

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: