Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Perfekt för frilansare och startande företagare: fast nummer i mobilen!

Publicerad i Telefonnummer för kundtjänst

Vill du ha ett lokalt telefonnummer eller ett extra telefonnummer för dina företagssamtal? Då är ett fast nummer i mobilen den perfekta lösningen! Du kan enkelt begära numret och använda det omedelbart. På så sätt kan du alltid nås, oavsett var du befinner dig.

Ditt eget företagsnummer för all framtid

Och: du kan alltid behålla detta nummer för ditt företag. Även om du köper en ny mobil enhet med ett nytt abonnemang och därför får ett nytt mobilnummer, förblir ditt Belfabrik-nummer detsamma. Du behöver alltså inte beställa alla dina broschyrer och reklammaterial på nytt.

Flexibel omkoppling

Har du mer att göra? Då kan du vidarebefordra ditt Belfabriek-nummer till en annan enhet, till exempel din partners eller kollegas. När du arbetar kan din kollega svara på inkommande samtal. På så sätt går du aldrig miste om någon försäljning!

Aktivera funktioner på ett enkelt sätt

Och självklart kan du aktivera alla möjliga funktioner på numret. Du kan göra det själv via vår portal, eller så kan vi göra det åt dig! Vill du spela in samtal? Det är möjligt. Vill du ha ett välkomstmeddelande? En telefonmeny? Låt oss veta så bygger vi den åt dig!

Registrera ditt eget företagstelefonnummer idag så är du redo för framtiden! Eller läs en annan artikel om samtal från fast till mobil !

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: